Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Χριστούγεννα

Αναρτήθηκε από Νηπιαγωγείο Χρυσοχωρίου στις 11:34 μ.μ.
                                           ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

 Με τη βοήθεια και τη συμμετοχή των παιδιών φτιάξαμε ένα όμορφο κηροπήγιο με φυσικά υλικά το οποίο πουλήσαμε στο χριστουγεννιάτικό μας bazaar. Ευχαριστούμε τους γονείς για την άμεση ανταπόκρισή τους στη συγκέντρωση των υλικών για αυτή τη κατασκευή. Ένα ημερολόγιο μέτρησης των ημερών μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν διασκεδαστικό διότι περιείχε χριστουγεννιάτικα αινίγματα και μικρά δωράκια για τα παιδια!


Ακολοθούν διάφορες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες..Τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά και ομαδικά στη κατασκευή του σκηνικού της γιορτής μας, ζωγραφίζοντας τα άσπρα σπιτάκια και στολίζοντάς τα με χρυσόσκονη.


Με τη πολύτιμη βοήθεια μιας μαμάς φτιάξαμε τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες. Πρώτα γράψαμε τη συνταγή, μετα είδαμε αν έχουμε συγκεντρώσει όλα τα υλικά και ξεκινήσαμε τη διαδικασία.

Δε θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε τα παραδοσιακά κάλαντα που είπαμε στο χωριό και το γράμμα του Άγιου Βασίλη μέσα στο οποίο αναφέραμε και ζωγραφίσαμε το δώρο που θέλουμε να φέρει σε μας και στην οικογένειά μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez