Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ACTION AID "Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ"

Αναρτήθηκε από Νηπιαγωγείο Χρυσοχωρίου στις 10:15 π.μ.

 


 Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε φέτος στην Mαθητική Eβδομάδα Δράσης της Action Aid με τίτλο "Η δύναμη στο πιάτο σου", ένα πρόγραμμα για την καλή υγεία, την βιώσιμη διατροφή και την υπεύθυνη κατανάλωση το οποίο θα υλοποιηθεί αυτή και την επόμενη σχολική χρονιά.

Η Μαθητική Εβδομάδα Δράσης αποτελεί μια ιστορική δράση της Action Aid, που υλοποιείται τα τελευταία 19 χρόνια και στόχο έχει να ενώνει τις φωνές των παιδιών και των νέων και να τους δώσει τον χώρο να δράσουν σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο για έναν κόσμο καλύτερο, δικαιότερο και πιο βιώσιμο.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν γενικά για την οργάνωση και τον διεθνή ρόλο της στην κατοπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας καθώς και για την συγκεκριμένη δράση που υλοποιείται αυτή την περίοδο. 

Στο σχολείο μας αποφασίσαμε να φτιάξουμε δύο έργα για να προβάλουμε προϊόντα της περιοχής που συμβάλλουν στην διατήρηση της καλής υγείας και αποτελούν κομμάτι της σωστής διατροφής με έναν ξεχωριστό και διαφορετικό τρόπο .... 














 

 

και .......






























































 

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα έργα και άλλων νηπιαγωγείων / σχολείων της Ελλάδος που συμμετείχαν στην δράση.... 

https://padlet.com/ActionAidEducationHellas/h-9wz71t7jivk4zlj3

 

Ο έπαινος και τα δώρα που μας έστειλαν .....





 

 

 









Τους επαίνους ξεχωριστά για το κάθε παιδί μπορείτε να τους παραλάβετε από το Νηπιαγωγείο καθώς έφτασαν στα χέρια μας μετά την λήξη των μαθημάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez